Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от

...
Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от
Коментари Харесай

Ето с коя се хвана Кристиан след раздялата с Джулия

Преди броени дни стана ясно, че певицата Джулия и звездата от " София денонощно " Кристиан Кирилов са се разделили. Мачото изрично отхвърли да има трети човек, който да е повлиял на връзките им. Но истината се оказа друга. 

Кристиан към този момент има нова жена до себе си и побърза да я покаже на почитателите си в обществените мрежи. Новата му е още веднъж известно лице, позната ни от прочут риалити формат. Но Кирилов нарани някогашната си по най-долния метод, откакто реши да се похвали с новата си обич точно на рождения ден на Джулия.

От негови фотоси в обществените мрежи излиза наяве, че към този момент е по отношение на Денислава, която знаем от присъединяване й в риалити формата " Един за различен ". 

" Не мога да схвана за какво реши да покаже новата си навръх рождения ден на Джулия?! Не можа ли да го направи ден по-рано или по-късно. Много долно. Падна ми в очите ", гласи един от мненията в обществените мрежи. 

Хора от шоусредите съчувстват на Джулия, защото пожертва кариерата си в името на тази обич, до момента в който при Кристиан всичко е било просто интерес.

" Супер смешна постъпка от твоя страна, супер смях и показност.... Малко почитание нямаш ли към някогашната ти.... Колелото се върти ", гласи пък различен коментар в мрежата.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР